//Percheziții DNA într-un dosar de corupție

Percheziții DNA într-un dosar de corupție

Procurorii DNa fac în cursul acestei zile mai multe percheziții domicialiare și la sediile unor firme într-un caz corupție și spălare de bani. În cadrul perchezițiilor este vizată și o instituție publică, arată procurorii DNA.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție și polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție, sprijiniți de Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, efectuează 67 de percheziții în București și în județele Suceava, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău pentru a strânge probe într-un dosar penal ce vizează săvârșirea unor infracţiuni de corupţie, de spălare a banilor şi de constituirea unui grup infracţional organizat, presupus săvârşite în perioada 2018-2020.

„În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 67 de locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Suceava, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Neamţ şi Bacău, din care nouă sunt instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.”, a precizat DNA într-un comunicat de presă.