//Brașov: Femeie găsită moartă în scara unui bloc

Brașov: Femeie găsită moartă în scara unui bloc

O femeie a fost găsită moartă în scara unui bloc din localitatea Săcele, jud Brașov, victima având urme de violență pe corp.

Procurorii au fost anunțați de polițiști abia la 24 de ore distanță de la descoperirea cadavrului, deși ancheta ar fi trebuit începută imediat. Se pare că victima a fost omorâtă, pentru că prezenta urme de violență pe corp.

Ancheta a demarat abia luni

Femeia ar fi fost și violată înainte de a fi ucisă, anunță Antena 3, care citează surse din anchetă. Duminică, polițiștii din Săcele au fost anunțati că, într-un bloc din cartierul Electroprecizia a fost descoperit cadavrul unei femei. Aceștia au anunțat  mai departe serviciul de investigații criminale, pentru că trupul femeii prezenta urme de violență.

Oficialii din cadrul serviciului nu s-au deplasat duminică la locul cu pricina, pentru a investiga crima, conform sursei citate. Luni dimineața a fost anunțat rezultatul necropsiei în urma căreia s-a stabilit că femeia fusese violată și bătută cu bestialitate până în momentul în care a rămas fără suflare. În acest moment, criminalul este liber.

„Cercetările sunt în curs de desfășurare”

„Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificării autorului și luării măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt în curs de desfășurare”, a declarat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Dosarul penal deschis în acest caz al crimei de la Săcele va fi instrumentat de procurorii Parchetului Tribunalului, unde se va face declinare de la Parchetul Judecătoriei.