//Copil de 3 ani pierdut prin pădure

Copil de 3 ani pierdut prin pădure

În județul Covasna, un copil în vârstă de 3 ani a dispărut în cursul zilei de luni într-o pădure din apropierea localităţii Hetea. El este căutat în această dimineață de mai multe echipe de salvare, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, peste 100 de persoane l-au căutat pe minor în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă.

“În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă”, au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.