//Contract semnat pentru 22 de locuințe sociale în Jucu

Contract semnat pentru 22 de locuințe sociale în Jucu

Compania Națională de Investiții a semnat în 29 decembrie contractul pentru construirea a 22 de locuințe sociale destinate pentru închirierea către tineri. Valoarea contractului semnat cu FLAELY GRUP este de 3.687.097 lei, fără TVA. suprafața pe care se vor construi cele două blocuri este 1700 mp.

Potrivit descrierii succinte a achiziției, contractul are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare – proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale aferente obiectivului de investiție „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, jud. Cluj, comuna Jucu, localitatea Jucu-Herghelie, strada Dejului, nr. 42” totalizând 22 unități locative, 2 tronsoane, regim de înălțime P+2E.

Valoarea estimată, fără TVA, a contractului de proiectare si executie lucrari este de 3.918.863,63 lei exclusiv TVA din care: – pentru proiectare (PAC, PT, DDE), verificare proiectare (PT, DDE), asistenta tehnica din partea proiectantului): 137.097,37 lei exclusiv TVA; – pentru lucrari de constructii-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale): 3.781.766,26 lei exclusiv TVA.

Spre deosebire de Jucu, anul trecut Primăria Cluj Napoca a reușit să termine un bloc de locuințe sociale, cu un număr de 12 apartamente, în cartierul periferic Someșeni. Potrivit bugetului local al primăriei conduse de Emil Boc, pentru acest an este vizat un proiect de realizare a unui număr de 30 de locuințe sociale. 

Mai multe detalii despre proiectul început de Compania Națională de Investiții la Jucu pot fi accesate AICI