//Cercetată pentru proxenetism, deputatul AUR Ancuța Cârcu, nu știe ce făceau fetele în timpul liber VIDEO

Cercetată pentru proxenetism, deputatul AUR Ancuța Cârcu, nu știe ce făceau fetele în timpul liber VIDEO

Deputatul AUR, bistrițeanca Ancuța Cârcu, este cercetată într-un dosar de proxenetism. A fost proprietara unui club de noapte în Tenerife și susține că ce făceau fetele cu timpul lor liber nu este treaba ei!

În cadrul unei emisiuni TV ea spune că și-a închis clubul de noapte din Tenerife tocmai pentru a se dedica partidului AUR. Amintim că liderul George Simion s-a dezis de ea după ce au apărut informații despre implicarea ei în dosarul de proxenetism de la Turda.
Bistrițeanca Cârcu a spus în emisiunea de pe infobistrița.ro că nu e treaba ei ce făceau fetele angajate la club în afara programului, explicând relația cu fetele pe clipboard.

Inculpata nu a ezitat să se laude cu averea pe care o are, menționând că are patru case, ultima achiziționată la prețul de 340.000 euro. Cârcu a precizat că ea dorea să bage bani în politică, nu să ia bani cum fac cei plătiți din bani publici. Vedeta online este propusă la arestare alături de trei bărbați într-un dosar de proxenetism în care poliția din Turda a colaborat cu poliția spaniolă.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Ancuța Cârcu, acuzată de proxenetism

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu este mama unui copil.

Presa locală vorbește despre o rețea condusă de Săiceanu Gheorghe, Alexoae Sorin Marius, Negoescu Robert Valentin și Cârcu Viorica Ancuța.

În decembrie, Ancuța Cârcu anunța pe pagina sa de Facebook că intră în AUR, formațiune politică votată masiv de către românii plecați în străinătate, la ultimele alegeri parlamentare.

„George Simion a câștigat azi un membru AUR! Pe mine!”, a transmis Viorica Ancuța Cârcu. Aceasta a mai spus că politicienii corupți se tem de George Simion, liderul formațiunii politice și că este vocea românilor cinstiți și sinceri: „Politicienii corupți și grupurile de interese se tem de George Simion, se tem că nu vor mai putea fura, se tem că nu vor mai putea controla România, se tem că nu vor mai putea ține românii în beznă. Pentru că George Simion este vocea românilor cinstiți și sinceri”, a mai spus Ancuța Cârcu într-un live făcut pe Facebook și mai apoi postat pe canalul său de Youtube. 

Ancuța Cârcu, scandal monstru cu Vadim Tudor

Ancuța Cârcu a ajuns cunoscută opiniei publice din România după ce l-a acuzat pe Vadim Tudor că a vrut să o violeze și s-au certat nopți în șir la emisiunile lui Capatos.

„Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim.