//Brașov: Spărgătorul unei case de schimb valutar prin de poliție

Brașov: Spărgătorul unei case de schimb valutar prin de poliție

Polițiștii brașoveni l-au prins pe autorul unei spargeri făcute la mijlocul acestei luni la o casă de schimb valutar din municipiul Brașov.

În urma a două percheziţii efectuate la data de 22 octombrie 2020, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au depistat un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Braşov, bănuit de comiterea unei tâlhării calificate.

Fapta ar fi fost comisă la data de 14 octombrie 2020 şi a vizat o casă de schimb valutar din municipiul Braşov.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, precum şi 52.000 de lei, peste 3.900 de euro şi 3.200 de dolari.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Investigaţiile derulate în cauză au fost efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, cu sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Braşov şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.