//Accident grav în Harghita

Accident grav în Harghita

Șoferul unui autoturism a decedat în urma unui accident rutier produs în zona localității Borzont din judeţul Harghita. În momentul de față circulația este blocată pe ambele sensuri.

Reprezentantul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Incze Miklos, a declarat că, din primele cercetări, este vorba de o coliziune frontală între două autoutilitare de transport marfă.

“Din primele date se pare că este vorba de coliziunea frontală dintre două autoutilitare de transport marfă. În urma impactului, un conducător auto a murit, iar celălalt a fost rănit, se pare uşor, dar sunt date preliminare şi a fost transportat la Spitalul municipal Gheorgheni. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri, se face cercetarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi, în acelaşi timp, se fluidizează şi traficul până se deblochează drumul”, a precizat Incze Miklos.

La faţa locului au intervenit şi două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, unul dintre şoferi suferise leziuni incompatibile cu viaţa, iar celălalt şofer rănit a fost extras din autovehicul, i s-a acordat primul ajutor calificat la faţa locului, fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.