//22 de ani de închisoare pentru un penticostal acuzat că a violat 12 copii

22 de ani de închisoare pentru un penticostal acuzat că a violat 12 copii

Un fals preo penticostal din zona localității clujene Poieni a fost condamnat la 22 de ani închisoare pentru că a violat 12 copii din zona respectivă. Decizia nu este definitivă.

Clujeanul are 37 de ani din Cluj și a violat 12 copii cu vârste între 6 și 12 ani. Suspectul ar fi început să comită ororile în urmă cu 7 ani, iar procurorii nu exclud ca numărul victimelor să fie mai mare. Povestea i-a șocat chiar și pe anchetatori. Individul a fost condamnat acum la 22 de ani de închisoare.

Ororile s-au petrecut în mai multe localități din județul Cluj, unde tânărul de 37 de ani i-a mintit pe oameni ca este pastor penticostal. Cu ocazia vizitelor pe care le făcea în comunitate, s-ar fi apropiat de mai mulți copii, spun anchetatorii. Reușise să păcălească și o tânără din Poieni, județul Cluj, că se va căsători cu ea.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl unei fetițe de șase ani din Huedin a bănuit că individul a violat-o pe copilă. Revoltat, bărbatul a mers la poliție, iar tânarul a fost reținut.

Pe parcursul anchetei, procurorii au reușit să mai gaseasca 11 victime. Sunt copii, cu vârste între șase și 12 ani, care ar fi fost abuzați sexual de același individ. Reprezentanții cultului penticostal spun că bărbatul nu a făcut niciodată pastor.

„Nu a fost nici membru in cultul penticostal. Daca nu a fost membru, nu putea fi nici predicator. E o grava eroare sa spuna cineva ca era pastor. Repet, el a facut parte din tot felul de miscari…”,

a spus un pastor penticostal din Huedin.